stats

donderdag 28 februari 2013

Workshops in Nieuwegein

Op de brei- en haakdagen in Nieuwegein (29 en 30 maart 2013) geef ik twee verschillende workshops.
Voor mensen die weten wat een losse en een vaste is maar nog geen ervaring hebben met het haken van een diertje (amigurumi) heb ik een workshop bedacht waarbij je uitgaat van het lijf en zelf de kop haakt (zo leer je de eerste beginselen van dit amigurumi-haken) en daarna met verschillende haaksteken en garens er een leuke papegaai van maakt. De bedoeling is dat iedereen na een uur een eigen vogel gemaakt heeft.
De workshop wordt gegeven op vrijdag en zaterdag van 10.30-11.30 of 12.30-13.30, kosten 10 euro, opgeven via de mail haak_aan@xs4all.nl (dit is exclusief toegang tot de brei- en haakbeurs)

Voor mensen die al wat meer ervaring hebben staan 3 dieren van de Ark van Noach centraal, de olifant, giraf of beer. De beer is in een workshop van 1,5 uur te haken, voor de giraf en olifant zal dat meer moeite kosten maar leer je wel zoveel dat je ze thuis af kunt maken mocht dat nodig zijn.
De workshop wordt gegeven op vrijdag en zaterdag van 13.45 tot 15.15, kosten 15 euro, opgeven via de mail haak_aan@xs4all.nl (dit is exclusief toegang tot de brei- en haakbeurs).

Meer informatie over de beurs vind je op www.breidag.nl (er zijn ook nog andere leuke workshops) of via de button aan de linkerkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten